Verhuiswerkzaamheden

Verhuur van alleen personeel, Verhuizingen (intern/extern), Woninguitruimingen, Verwijdering en afvoer van afval en/of groen, Bouwschone opleveringen (nulbeurt). Wilt u meer informatie over de verhuiswerkzaamheden? Neem dan nu contact met ons op.

Verhuizen ?

U gaat verhuizen naar een groter of misschien juist kleiner huis.  Alleen of met uw gezin, dichter bij familie of juist verder weg. Het kan allemaal en groots of kleinschalig, dichtbij of ver weg; iedere verhuizing is spannend.

Er komt veel op uw af tijdens een verhuizing. Er moeten veel zaken georganiseerd worden naast het leven van alledag. Voor u geen dagelijks werk. Het is dan ook niet voor niets dat een verhuizing hoog in de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat. Maakt u zich echter geen zorgen. We kunnen u bijstaan met diverse diensten en maken samen met u een verhuisplan op maat.

Inpakken.

Het inpakken van kleine artikelen zoals kleding, boeken en breekbare artikelen kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw inboedel, maar kunnen door onze jarenlange ervaring en routine in hoog tempo uw bezittingen inpakken waardoor u veel tijd bespaart.

 Uitpakken

Ook het uitpakken van uw eigendommen kunnen wij voor onze rekening nemen. U spaart een hoop tijd uit en zult u snel op uw gemak voelen in uw nieuwe woning. Niet meer maandenlang tegen die laatste verhuisdozen aan kijken, maar direct een huiselijk gevoel.

Monteren

Ook kunnen wij u helpen met het de- en monteren van uw meubels.

Bedrijfsverhuizing

Ondernemingen en organisaties veranderen snel om zich aan te passen aan nieuwe economische ontwikkelingen, technieken en toegenomen concurrentie. Dit heeft een directe weerslag op de omvang en de indeling van de werkomgeving. Een andere organisatiestructuur of een nieuwe locatie zijn het gevolg en de vraag naar een projectverhuizer is geboren.

Gaat uw organisatie binnenkort verhuizen?  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte op maat met alle door u gewenste opties.

Mocht u voor ons kiezen, dan bent u verzekerd van een geruisloze verhuizing met minimale verstoring van uw primaire proces

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.